Många tycker till....

Det är många som säger tänk inte på att ni vill ha barn, men har du någonsin funderat över vad du ställer för fråga/krav när du ställer den frågan? 
Det är likadant med frågan hur går det? Blir det några barn snart? Är det inte dags snart?
Har du tänkt på vad du frågar? Det kanske är lätt för dig att kläcka ur dig just de frågorna, Men har du tänkt ett steg längre?
Personen du frågar kanske har problem att bli just gravid?
Personen kanske inte ens vill ha barn?
Personen  kanske mår dåligt över att få frågan?
Personen  kanske inte vill dela med sig av sitt privatliv?
 
Jag får ganska ofta frågorna, blir det syskon? Hur mår du i kroppen? Är det verkligen bra att försöka redan? Sluta tänka så går det...
Jag vill inget hellre än att klappa till personen i ansiktet och säga lägg dig inte i!!
Du är inte i behov av att få veta om jag är redo eller hur min kropp mår, du behöver inte heller veta hur ofta vi har sex. Jag stller inte dig den frågan?! Men visst jag kan börja ställa den till dig varje gång vi ses om du vill?
 
Det är tyvärr många kvinnor som får frågorna  flera gånger i sitt liv. 
Många mår dåligt över att få frågan. 
Ja jag erkänner jag mår dåligt. jag vill inget hellre än att ge min son ett syskon men det är privat/personlig händelse.
Måste alla ställa frågan? Vissa säger även GRATTIS och tittar på magen, men visste du att hon har problem med vikten?
Hon är känslig mot laktos?
Hon har precis käkat massa godis?
Hon är bara lite mullig?
Hon har inte förlorat magen efetr förra graviditeten?
Snälla ala där ute tänk efter en extra gång....
 
jag ahr själv varit personen som ställt alla dessa frågor men det var innan jag visste bättre och kunde förstå vad man går igenom när man inget hellre vill än att just bli gravid...
 
 
 

Mensen

Detta blir sista blogg inlägget om just min mens..
Detta kommer vi nu att hålla lite hemligt. Iallafall tills vi känner oss redo att gå ut med det.
MEN det betyder inte att jag är gravid och detta var sista mensen. Bara för att jag väljer att inte blogga om min mens varje månad betyder det inte att vi lyckats bli gravida. Jag kommer istället att blogga om och när jag blir gravid. Min mens kommer att komma och gå utan att jag behöver skriva det här. Självklart svarar jag om det är någon som frågar men vi väljer nu att lägga just den biten av bloggandet på hyllan ett tag framöver. Vi lovar att berätta när det är dags... 
Men för nu är mensen över... Så vi lovar att höra av oss när det är dags för et + på stickan..
 
Vi kommer att blogga om allt annat istället. Och därför har Walters blogg fått en ny flik där ni kan läsa om vår resa till syskon. Där kan man sedan följa vår gravidiet in i minsta detalj och jag lovar att berätta ALLT. Ni kommer få snaskiga detaljer och annat skoj vi kommer att hitta på. Vi kommer att blogga om barnvagn djungel och allt vad som man kan tänkas behöva.. De mesta var visserligen köpt till W men vissa saker har vi bestämt att syskon EJ kommer att få .. men vad det är behåller vi för oss själva. 
 
 
Bild från semestern vi gjorde förra året, månaden innan vi plussade.
 
 

besikelsen

Ja en sån besikese jag fick i natt när mensen kom...
Hade inte känt av ngt på hela dagen...
 
Så vi bestämde att vi struntar i att beställa hem nya äl tester. och bara köra på. Det finkade sist o ska banne mig funka nu med. Så nu är tankarna går det så går det. 
Kanske kommer jag inte skriva något om mensen nästa månad? Eller månaderna som går. Skriver jag inget om mensen så kommer den som vanligt. för jag LOVAR att berätta såfort vi plussat på stickan...
 
Bild på Walters första snutte som kommer bli syster/brors någon gång i tiden:)