Walter

Idag skulle Walter varit  nästan 1 mån om han kommit på sitt bf datum. Istället så är han 5 Mån. 5 Månader av saknad och sorg. Aldrig kommer jag bli samma person igen. Aldrig kommer man kunna ställa in sig på att sit barn ligger ensam och "övergiven" i jorden på kyrkogården. 
jag saknar honom mer och mer.. Kommer jag kunna glömma den graviditeten ? Vill inte glömma min son så tolka detta rätt nu.Men att alltid bli påmind om att man har förlorat det man älskar är inte lätt...
Det är inget man önskar sin värsta fiende...
 
Längtar efter att få ge honom ett syskon..
Kommer det att bli 2018? Det är det ingen som kan svara på...
 
 

Efter missfallet

Som ni alla redan vet så fick vi ett mycket tidigt missfall i september! Inget direkt kul besked att få. Inte heller roligt att gå igenom. 
Idag mår vi bra och fortsätter kampen mot ett syskon till Walter. 
Ingen direkt dans på rosor. Vi hoppas kunna ge vår son ett syskon snart, kunna berätta för honom att han snart ska få bli storebror.
Vi har ju alltid sagt att vi ska blogga om när vi plussar och att ni ska få följa hela våran resa. Vi har pratat om detta och bestämt oss för att familj o närmsta vännerna kommer få veta efter första ul, vilket kommer bli runt v 7-8! Sedan kommer vi gå all in efter v 12! Vi beslutade detta efter vårt missfall! Vi vet att det är mkt vanligt med tidiga missfall och vill bespara både er och oss själva i det! Inte kul att behöva läsa/skriva om pluss som slutat i missfall gång på gång! 

Vi är just nu tillbaka på ruta 1 när det gäller ägglossning och allt vad det innebär. Lovar att höra av oss när vi vet mer. Och ni som är nyfikna håll ut. Vissa av er kanske blir dem som får veta redan v 7-8?!  (null)