Även om...

 
 
Även om jag sörjer så är jag lycklig vissa dagar.
Jag har en underbar sambo som står ut med mig när jag vissa kvällar bara bryter ihop eller när jag har pms... 
Jag har en underbar familj som alltid finns där när man behöver dem.
Jag har underbara vänner. 
Vissa vänner kan jag inte träffa. 
Jag saknar min bästa vän och min andra hälft (om man inte räknar sambon)
Jag saknar henne så att det gör ont.. Det gör SÅ ont att inte orka träffa henne ännu. Vi hängde varje dag nästan innan min stora dröm gick i kras. Jag kan inte se henne i ögonen utan att vilja börja gråta. Jag orkar inte. Hon vet att jag sörjer och att jag mår riktigt dåligt. Henne har jag alltid haft som stötte pelare men det går inte nu. Jag kan inte, orkar inte, klarar inte av att se henne nu. Jag har träffat henne på hennes jobb en gång men det är inte samma sak, jag kan inte direkt bryta ihop i butiken och hon kan inte lämna sitt jobb precis. 
 
Även om jag ser lycklig ut utåt så sörjer jag varje dag. Det går inte en dag utan att jag tänker på min underbara son. Det går inte en kväll dom jag inte lägger mig ledesn över att jag aldrig mer kommer kunna känna honom nära. jag blir tråögd bara av att skriva detta. Att man ska behöva förklara sig när man är lycklig efter detta är sjukt.
 
Vi är många änglamammor där ute och dem är jag SÅ tacksam över att fått "lära känna" Vi är som en enda stor familj vi som förlorat våra underbara barn. Vi tillsammans är starka och ger råd och tips till varandra. Vi stöttar varandra när det käns svårt och ger varandra inspo när andra kläcker ur sig idiotiska saker.
Vi hjälper varandra på håll och dem kan mna altid vända sig till. Dessa mammor är så underbara och det är bara dem som kan förstå vad jag går igenom. Även om andra kan säga ja jag förstår att du sörjer men INGEN kan sätta sig in i detta utan att varit där.
Vi är några mammor som nu försöker få syskon till våra älskade ängabarn. 
Våran resa mot syskon gör vi tillsammans och på något konstigt sätt vill man dela med sig av de mest privata för dem man aldrig mött och kanske aldrig kommer att få möta , men vi sitter i samma båt och något kan man säkert hjälpa någon med.  Har man frågor har någon alltid svar att ge.

Nu när vi ändå pratar syskon kan jag nu berätta att...
Inget syskon till W denna gången. Vi tar nu nya tag och inväntar nästa ägglossning.
Vissa tycker säkert att jag är en idiot som väljer att skriva om detta så mycket som jag väljer att göra men det är en del av min sorg att kunna gå vidare och kunna hjälpa andra att också kunna gå vidare, MEN ta inte detta fel och tro att jag vill ersätta W för det kommer jag aldrig kunna göra. 
Jag kommer aldrig få tillbaka min son men jag vill göra honom stålt och ge honom ett syskon. Sen hur lång td det kommer att ta vet varken han eller jag. 
Vissa säger men det är bara att pricka in ägglossningen men så enkelt är det inte... Tyvärr...
Tro mig vi gör allt i vår makt att kunna ge Walter ett syskon nästa år. men det är inte bara att pricka in ägglossning. Vi körde med ägglossnings test och jag visste precis när den var men inte hjälpte det ? Min mens kom en dag tidigare än planerat och det var en stor besikelse och min mens värk har aldrig varit så intensiv, jag mådde verkogen dåligt dem dagarna som mensen höll i sig och min stackars sambo fick ta mycket skit..
 
Bilder från vår göteborgs resa som slutade tidigare än väntat pga min mens

 
 

2 månader

Idag är det två månader sedan jag födde min älskade son.
jag vet inte längre vad jag ska säga eller göra.
Vet inte heller vad jag ska skriva... 
När den 27e kommer får jag en klump i magen och jag vill bara sjunka ner under jorden och gömma mig tills dagen är över. önskar jag kunde uppleva dagen om och om igen..
Vi åkte hem från gbg tidigt idag för att kunna tända ljus och lämna blommor. 
Vi saknar honom SÅ.... 

Varje gång vi åker i bilen och jag får syn på en Walter lastbil tar jag kort, så min mobil fylls till bredden av dessa lastbilar. (tar bara på första lastbilen) 
Så på vår resa till gbg såg vi hela 10! stycken...
 
Denna bilden laddade jag upp på instagram idag, med texten:
Det skär i hjärtat att lägga upp denna bild. Här är en glimt om hur älskade Walters rum såg ut bara dagarna innan han föddes stilla. Idag är det två månader sedan vår älskade son föddes. Saknaden är fortfarande lika stor.
 

Att känna...Att känna sig värdelös.
Att känna sig sorgsen.
Att känna sig skamsen.
Att känna sig otacksam
Att känna sig ful.
Att känna sig lycklig...
JA allt är okey att känna ibland. Det sistnämnda är svårast. Att få vara lycklig i sorgarbetet är tillåtet och det är något alla andra bara måste acceptera. Jag måste erkänna att vissa dagar är jag lycklig. Jag är lycklig för att jag har min sambo, Underbar familj och vänner.
Jag har ett hem och tak över huvudet och jag har mat på bordet.
Men vissa dagar kommer alla de andra känslorna och dem är också okey att få känna då och då.
 
Jag önskar att jag bara kunde få stoppa tiden och gå tillbaka till den dagen i maj och få hålla om min älskade son igen. Få ha honom på mitt bröst. Jag minns än hur kall och stel han var. Jag minns så väl att jag ville hålla honom varm vilket var helt omöjligt. Men det kändes bra att ha honom i min famn.
Jag vill aldrig igen ha en så kall och stel bebis på mitt bröst. Nästa barn ska jag få ta hem. Pyssla om och älska. Inte för att jag inte älskar min son men jag vill ha ett barn här hos mig. 
 
Nu håller vi tummarna att det går vägen med att få en syster/bror till dig W. Jag hoppas få hjälp från änglar och jag ber till gudarna att detta går snabbt. Jag vill inte ha barn om 5 år. jag vill ha en bebis nu...