Ett datum

Igår fick vi vårt datum för att ta bort cerklage. ÄNTLIGEN!!!
Vi fick ett datum llite senare än vad vi ville men det kommer bli bra. Vi kommer att suga på den kraramellen ett tag till, endas för att förlossningen kan starta just den dagen och då vill jag inte ha 10000 frågor om lillebror har kommit eller inte.
Det behöver inte starta men risken finns alltid. Skulle det inte starta så kommer vi få ett datum för igångsättning istället för jag ska inte gå 40 veckor! Vilket känns skönt.
 
Så detta var vårt sista läkarbesök innan lillebror är ute.
Vi fick även veta att läkaren vi hade med W kommer att vara på plats (jouren) just den dagen vi ska till förlossningen vilket känns super skönt då både jag och P gillade honom.
 
Men lillebror kan forfarande komma innan vårt datum. Skulle de starta så stoppar man inte förlossningen. Jag hoppas det drar igång snart. Har ett tyck ner och hoppas han vill komma snart, Vi längtar efter honom nu.
 
Enligt läkaren så har även lillebror en del hår! Vilket var lite kul att få höra. Spännade och se om det stämmer sen när han väl kommer ut!
 
 
 
 
 
 
 

Imorgon...

Imorgon hoppas jag få några besked om när denna graviditet är över. Jag är SÅ trött på att vara gravid. Visst jag älskar att känna min son. Men jag vill ha honom i min famn. Jag tänker att jag bloggar imorgon när jag varit hos läkaren. Igår var vi hos vår älskade polkagris och tänk på söndag blir han 1år!

1 årsdagen närmar sig

Ja som rubriken lyder så är det inte långt kvar tills vår lilla polkagris blir 1 år. Tiden har gått så fort. Vart har året tagit vägen?
Att vi ska fira hans färsta födelsedag på morsdag gör mig inget alls. Allt för min lilla prins.
Vi har bestämt att inte ha familjen här. Vi vill vara själva denna dagen. Vi har bestämt att vi ska tända ljus och blåsa bubblor på kyrkogården. Vi ska även äta tårta och bara vara. Detta är hans dag. (Ja jag ska bli firad lite med för det missade vi helt förra året hade annat i huvudet då) 
 
Jag är lite klyven när det gäller att göra en fotobok med walters första år. Det ser man så ofta på sociala medier att dem sina barns första år i en bok. MEN vad ska vi fylla hans med?
Det enda vi har är bilder på en grav. VI har bilder från nästan alla besök vi gjort där uppe. Ett kort för varje ljus. Det har blivit en del ljus där uppe. men vill man ha en bok med bara ljus på alla bilderna?